Skip to content

Skapa entusiasmerande övningar men fokusera på individen med Quizalize

Quizalize är en ny i raden av tjänster som riktar sig till lärare och elever. Tjänsten handlar i grund och botten om att, på ett spelifierat sätt, låta elever öva eller testa sina kunskaper inom ett bestämt kunskapsområde. Likheter med exempelvis Kahoot finns, men det har sina unika egenskaper som gör det unikt – och kanske till ett mer attraktivt alternativ för en del lärare och / eller elevgrupper. Jag har provat att göra en övningsquiz inför ett test mina elever har kommande vecka, här är mina kortfattade reflektioner kring detta:

Skärmavbild-2015-11-10-kl.-10.51.36-720x340.png

Click on the link below to continue reading:

http://www.castenskiold.se/quizza-med-fokus-pa-individen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.